Jeg er uddannet individuel- og teamcoach fra Copenhagen Coaching Center. Her har jeg gennemført en 2-årig coachuddannelse, der foruden at være forankret i klassisk filosofi træner alle de førende tilgange til faget – fra systemisk, narrativ, psykodynamisk og kognitiv metode til værdsættende undersøgelse (Appreciative Inquiry) og NLP. Desuden rummer uddannelsen et speciale på masterniveau, der for mit vedkommende handler om folkeskolelæreres trivsel og stress.

Christianshavns Coaching – empatisk og udfordrende
Christianshavns Coaching har lokaler centralt i København K. Når virksomheden alligevel hedder Christianshavns Coaching, er det dels fordi jeg bor her, men også fordi bydelen for mig at se repræsenterer en række væsentlige værdier:

- plads til forskellighed
- forandring og trivsel
- værdsættelse
- empati

Det handler med andre ord om, at jeg som coach værdsætter og respekterer dine valg, din personlighed og retning. Det er vigtigt for mig, at du føler dig set, hørt og respekteret, og jeg vil støtte dig, lytte til dig og samtidig være spørgende, undrende og måske udfordre dig. Du vil opleve en coach der både er omsorgsfuld, indlevende og skarp – det er nogle af de positive tilbagemeldinger, jeg har fået fra de tidligere fokuspersoner.

Solid erfaring med udviklingsprocesser
Tidligere har jeg arbejdet med børn og unge, der havde det svært, og har både basisåret i systemisk psykoterapi fra DISPUK og en uddannelse som socialpædagog. Endelig har jeg været ansat 13 år i Danmarks Radio som fotograf og redigeringstekniker på TV-A og Deadline – og senest som udviklingskonsulent.


Karoline Knudtzon- Business & Life Coach
Kompagnistræde 22 1.sal
1208 København K.

Mobil. 26432590
karoline@christianshavnscoaching.dk