(November 2008)

"Ved mødet med Karoline, som coach, oplevede jeg ægte nærvær, en lys stemning, fokuseret opmærksomhed og mentalt klarsyn. Det blev en konstruktiv proces, hvor jeg følte mig guidet i retning af større klarhed over mine muligheder, og forhindringerne blev listet af vejen. Karolines coaching var for mig et vigtigt bidrag til at formå at forfølge en karrieredrøm. Karoline mestrer at forene ægte menneskelig intuition med tankens klarsyn".
 
Margit Koudal Nielsen
Ledende psykolog
 
---
(Januar 2008)
 
"Jeg var meget glad for at blive coachet af Karoline, fordi jeg meget hurtigt følte en stor tillid til Karolines medmenneskelige troværdighed – og så har hun humor, den form for humor som indsigt i menneskene og livet må have givet hende. At blive coachet af Karoline gav mig en vidunderlig og tiltrængt mulighed for at tage mig selv og mit arbejdsliv alvorligt og en chance for at få formuleret, hvem jeg er, hvad jeg vil og hvad, jeg kan.
Godt hjulpet af Karolines mange vedholdende spørgsmål åbnede min verden sig. Og med en ny mental klarhed blev jeg i stand til at se på mig selv, min karriere, mine drømme og mine fremtidige muligheder med nye, friske og realistiske øjne."
 
Birgit Thøt
Skuespiller og teaterinstruktør
 
--- 
(December 2007)
 
”Jeg har Karoline som min coach. Jeg ser hende som en væsentlig partner for mig, på lige fod med min advokat, revisor, og mine samarbejdsparterne i de forskellige kreative teams, jeg arbejder i. Det som Karoline kan, er at hun skaber en tryg ramme, hvor jeg kan arbejde med mine evner og kompetencer, sådan at jeg kan udvikle mig hen til, hvor jeg er stærkest og mest effektiv. Hun bidrager med at få sat form og retning på mine tanker og ideer, og hun gør det på en meget enkel og kompetent måde.
For en person som mig, som lever af at udvikle historier, visioner og kreative koncepter, er det guld værd, at jeg har en coach som Karoline Knudtzon”.

Mads Buttenschøn
Filmproducer


Karoline Knudtzon- Business & Life Coach
Kompagnistræde 22 1.sal
1208 København K.

Mobil. 26432590
karoline@christianshavnscoaching.dk